Far og Synlig Familieleder Program 2020

Lederudvikling og Netværk for Fædre

🔹Leger du superhelten "Den Usynlige Mand" derhjemme?

🔹Savner du en meget tættere og udviklende relation til dine børn?

🔹Vil du kunne løse familiens konflikter meget hurtigere og mere kærlighedsfuldt?

🔹Ønsker du at blive bedre til at udvikle dit barns indre styrke og sociale kompetencer.

🔹Vil du have dine børn til at hjælpe til, tage ansvar og holde ord?

🔹Vil du have et godt samarbejde om dine børns udvikling med dine børns mor?

Er dette relevante spørgsmål for dig som mand og far? Vil du tage dit familieliv og dine børns udvikling til næste niveau, så er dette helt unikke uddannelsesprogram lige noget for dig i 2020.

Alle mænd bliver fædre, når de får et barn. Men familiens glæde afhænger af vores evne til at træde kompetent ind i en leder- og mentorrolle. De fleste af os prøver, men det er langt mere komplekst end vi har lært hjemmefra. De tider er nemlig forbi, hvor vi kunne kopiere vores egne fædre og delegere omsorgen til mødrene. Fortidens mindset og opskrifter er ikke længere tilstrækkelige. Vi har behov for at lære nye måder at tage et lederskabet så vi samler, engagerer og styrker alle i familien. Hvilket lederskab drømmer din familie om at du tager?

En eksklusiv udviklingsgruppe

Jeg samler nu en helt eksklusiv gruppe af fædre som dig, der alle har besluttet sig for at ville styrke deres faderskab og lederskab i familien i 2020. Gruppen skal dække dit behov for lederudvikling, uddannelse og netværk. Netværkets mission er at støtte dig på din dannelsesrejse til at blive lige den fader og familieleder, som du og din familie har behov for.

Vi mødes månedligt i 3 timer for at udvikle os. Du vil modtage praktisk viden, inspiration og konkrete værktøjer til at iværksætte den forandring du synes er vigtig.

Månedens emne bestemmes af gruppen. Foreløbige emneforslag er:

Familiens behov for lederskab - Vision & Fælles retning – Aftaler og Konsekvens uden straf – Værdsættelse & Styrker – Ansvarlighed & Initiativ – Social intelligens & Konfliktløsning – Sociale medier & skærmtid – Far-søn/datter fællesskab – Forældresamarbejdet.

Et månedsmøde er inddelt i 4 dele:

  1. Ekspertindlæg - Først kommer jeg eller en anden ekspert med et indlæg om månedens emne.
  2. Deling - vi deler vores største succeser og udfordringer i forhold til sidst.
  3. Workshopgrupper - I workshopgrupper arbejder vi på vores eget lederskab.
  4. Beslutning – Afslutningsvis præsenterer vi vores beslutning for at hvordan vi vil vokse med en opgave vi vælger at påtage os i familien.

Tid og sted

I 2020 er der 9 møder i København Ø-Gentofte området på hverdage i tidsrummet 17.00-20.00. 6 netværksmøder af ca. 3 timer og 3 dybdegående workshops a 4 timers.

Første møde er den 20. februar 2020, kl. 17-20. Emnet er: ”Se lyset i dit barn”. Adresse: Bloom.Institute, Adolphsvej 59, 2820 Gentofte.

Efterfølgende møder er første mandag i måneden med undtagelse af sommermånederne.

Pris og tilmelding

Intropris på 5000 kr./år. (420 kr/md) Normal Pris 7000 kr/år. Max. 15 pladser. Ansøgning om deltagelse sker til: jeh@SchoolForGreatness.com eller på mobil: 5039 2725.

Giv mig et kald og lad os tale om hvad der rør sig for dig, dine udfordringer og hvad du søger.

Jens Erik Hoverby, Familieledelses og trivselscoach

Jeg arbejder med danske og engelske familier, der vil blive gode til at skabe glæde og fællesskab i familien. De synes at udviklingen af deres barns indre styrke, selvværd og selvlederskab er for vigtigt til at overlade til skolen og tilfældigheder. Min vision er at udrydde mindreværdet i danske familier og gøre familielederskab til en almen kompetence.

Tidligere hjalp jeg virksomhedsledere som forandrings-ledelseskonsulent med at forene deres teams til at nå ambitiøse mål gennem bedre kommunikation og ledelse.

I 2003 uddannede jeg mig som hypno-terapeut og NVC kommunikationscoach og specialiserede mig i at løse konflikter i virksomheder og familier. I 2010 udviklede jeg Coaching For Greatness og hjalp ledere med at få deres livsmission og værdier ind i deres daglige lederskab. I 2012 coachede jeg 60 ingeniørstuderende med lavt selvværd og følte mig herefter kaldet til at lære forældre at forbinde til og styrke deres børn.

Jeg er 55 år og bor i København Ø. Far til 2 drenge i skilsmissefamilie. Boede 8 år med min kone og børn på Malta, hvorfra jeg startede Akademiet for Familieledelse. Jeg er dybt taknemmelig for den udvikling og de venskaber især mandegrupper har givet mig.