Din Families Partner til Glæde, Fred og Fællesskab

 • Løser konflikter
 • Fjerner mindreværd
 • Styrker dig som familiens leder
Jens Erik Hoverby, Familiens ledelses- og trivselscoach

Jeg hjælper forældre, som synes at udviklingen af deres barns indre styrke, selvværd og selvlederskab er for vigtigt til at overlade til skolen og tilfældigheder.

Se lyset i dit barn

Foredrag

Mere info - Jeg er interesseret!

Ser du symptomer på mindreværd?

Som forælder til hjemmeboende børn og teenagere oplever mange af os enorme udfordringer med at gøre vores børns psykisk modstandsdygtige nok. Selvværd og selvtillid lider. Forældre føler os magtesløse, når barnet begynder på enten selvdestruktiv eller a-social adfærd. Hvilke af disse symptomer kender du?

 • Isolerer sig på værelset
 • Er dybt afhængige af at “se godt ud” på sociale medier
 • Er afhængige af computerspil
 • Mobber og skaber konflikt med søskende
 • Er tavse og deler ikke egne oplevelser
 • Er selvkritiske og tror ikke de dur til noget
 • Gider ikke hjemmets fællesskab, ansvar og opgaver
 • Gider ikke skolen og lærerne, og har mistet tillid til at den ser og hører deres behov
 • Gider ikke socialt samvær med venner
 • Gider ikke dyrke sport og motion
 • Gider ikke samvær med far eller mor

Forældre er Familieledere

Som forælder er det vigtigt du finder lederen frem i dig selv. At skabe fællesskab, ny stemning eller nye vaner i familien er en ledelses- og kommunikationsopgave.

Familien er en organisation, som har behov for fællesskab, personlig frihed og et højt niveau af tillid. Årsagen til de fleste konflikter og mistrivsel er mangel på EMPATISK NÆRVÆR og VÆRDSÆTTELSE - to af familielederens vigtigste kompetencer.

Se og VÆRDSÆT kvaliteter

Konflikt og ulykke vokser i familier, der er gode til at påpege mangler og fejl. Når vores børn ser sig selv som "luften i det halv-tomme glas", så lider de i mindreværd og afmagt. Vi skaber glæde og selvværd i familien, når vi viser taknemmelighed for hinandens indsats og kvaliteter.

Det lyder let, men er svært hvis dit barn modarbejder. Har du behov for hjælp?

FORBIND med NÆRVÆR

Konflikt og mistrivsel vokser i familier, der diskutterer, dikterer, korrigerer og problemløser mere end der lyttes, røres og mærkes. Vores børn afkobler sig fra os (og dem selv), når deres indre verden ikke respekteres. Vi skaber trivsel og selvværd, når vi viser nærværende og nysgerrig interesse for hinandens oplevelser, behov og følelser. Empatisk nærvær er en kunst, der opløser enhver familiekonflikt. Vil du lære hvordan?

Mindful Warrior 2.0 Meditationstræning


Master Yodas online Jedi-skole for børn og unge, der vil lære at bruge "The Force" ved at mestre mental fokus og positive tanker.

Over 20 sessioner af ca. 15-minutters varighed bliver eleverne bevidste om hvordan deres tanker forstyrrer dem og hvordan de træner mental selvkontrol og fokus.

De lærer også hvordan man forholder sig til sig selv og hinanden med compassion.

Næste kursus Februar 2020. Interesseret: jeh@SchoolForGreatness.com

Passion-Power Skolen bygger indre styrke

Hvordan er jeg unik? Hvad gør mig stærk og glad? På Passion-Power skolen lærer unge at booste deres selvværd og indre styrke ved at opdage deres unikke naturlige styrker og det som giver dem energi.

De kommer af med begrænsende overbevisninger og får i stedet en nyt styrkende klarsyn på deres evner.

De lærer at genkende deres indre kritiske stemmer, og at de selv bestemmer hvad de vil tro om dem selv og sige til sig selv.

Næste kursus Marts 2020.

Interesseret: jeh@SchoolForGreatness.com

Familieledelses-uddannelse - for fædre - Far 3.0

Tag med på en udviklings- og dannelsesrejse sammen med 15 andre, der har besluttet at øge familiens trivsel med et kompetent faderskab og lederskab. En eksklusiv gruppe af mænd, der som familiens ledere styrker deres families glæde, fred og fællesskab. Nogle er med for at blive bedre til at forbinde med sin søn, nogle vil gøre sine børn mere ansvarlige, andre vil skabe et stærkt forældrefællesskab med ægtefællen. Hvad vil du?

Pilot uddannelse start Februar 2020

Interesserede ansøger på: jeh@SchoolForGreatness.com

Om Jens Erik Hoverby

Jeg arbejder med danske og engelske familier, der vil blive gode til at skabe glæde og fællesskab i familien. De synes at udviklingen af deres barns indre styrke, selvværd og selvlederskab er for vigtigt til at overlade til skolen og tilfældigheder. Min vision er at udrydde mindreværdet i danske familier og gøre familielederskab til en almen kompetence.

Tidligere hjalp jeg virksomhedsledere som forandrings-ledelseskonsulent med at forene deres teams til at nå ambitiøse mål gennem bedre kommunikation og ledelse.

I 2003 uddannede jeg mig som hypno-terapeut og NVC kommunikationscoach og specialiserede mig i at løse konflikter i virksomheder og familier. Gennem mange år coachede jeg mænd til at få deres livsmission og værdier ind i deres daglige lederskab. I 2012 coachede jeg 60 ingeniørstuderende med lavt selvværd og besluttede herefter at gøre det til sin livsmission at lære forældre at forbinde til og styrke deres børn.

Jeg er 55 år og bor i København Ø. Far til 2 drenge i skilsmissefamilie. Har boet 8 år med familien på Malta, hvorfra jeg startede Akademiet for Familieledelse. Jeg er dybt taknemmelig for den udvikling og de venskaber mandegrupper har givet mig.