Opgradér dit faderskab til:

Far 3.0

Netværk og lederudvikling for fædre, som udvikler robuste, selvledende børn.

Program 2020

🔹Er dit barn vred og gør modstand?

🔹Ønsker du at kunne styrke dit barns selvværd og selvtillid.

🔹Vil du løse familiens konflikter hurtigere?

🔹Vil du have dine børn til at hjælpe til, tage ansvar og holde ord?

🔹Vil du skabe et godt samarbejde med dine børns mor?

Så er dette eksklusive uddannelsesprogram og netværk lige noget for dig i 2020. Far 3.0 er et helt unikt tilbud for den moderne far, der er klar til at tage sit faderskab til næste niveau.

Gratis Webinar:

Far tager lederskab - 6 essentielle trin, der leder til robuste, ansvarlige og glade børn?

 • Hvilken robusthed og karakterstyrke er kritisk at have?
 • Sådan udvikler du dine børns indre styrke?
 • Hvilke 6 beslutninger er nødvendige i dit lederskab?

1) Du lærer konkrete værktøjer til hvordan du bliver den konfliktløser, mentor og teamleder, der kan tage dine børn og familien til næste niveau.

2) Du bliver del af et fællesskab af fædre med samme mindset, som støtter hinanden i at opgradere til et mere kompetent faderskab.


Far version 3.0

Far 3.0 er en væsentlig opgradering af dit faderskabs evne til at udvikle dit barn.

Far version 1.0 var en god forsørger, men blev en hård fraværende far. Far 2.0 var blød og empatisk, men blev en dårlig kopi af mor uden maskulin gennemslagskraft. Hverken version 1.0 eller 2.0 af faderrollen kan længere tilfredsstille vores børns, vores partners eller vore egne behov for trivsel.

Far 3.0 er næste generation af en maskulin, selvbevidst og nærværende faderrolle, der med sit inkluderende lederskab både samler familien, opløser konflikter, sætter konsekvente retningslinjer og udvikler sine børns indre styrke.


En eksklusiv udviklende familieledergruppe

Du bliver del af en lederudviklende netværksgruppe. Gruppen har til formål at støtte dig på din dannelsesrejse til at få den gennemslagskraft du ønsker i dit faderskab.

Vi mødes månedligt i 3-4 timer for at udvikle os. Du vil modtage praktisk viden, inspiration og konkrete værktøjer til at iværksætte den forandring du synes er vigtig.

Månedens emner er:

Familiens behov for lederskab - Vision & Fælles retning – Aftaler og Konsekvens uden straf – Værdsættelse & Styrker – Ansvarlighed & Initiativ – Social intelligens & Konfliktløsning – Far-søn/datter fællesskab – Forældresamarbejdet.

De 6 Grundprincipper i en Familie 3.0

Du lærer værktøjer til at indføre disse 6 grundprincipper i dit faderskab:

 1. INDRE STYRKE - At styrke selvværd, selvtillid og selvrespekt.
 2. INTEGRITET – At gå forrest som rollemodel.
 3. NÆRVÆR – At have respekt, empati og nysgerrighed.
 4. VÆRDSÆTTELSE – At anerkende og sætte styrker og passioner i spil.
 5. ANSVARLIGHED – At involvere i medansvar for familiens udfordringer og aftaler.
 6. KONSEKVENS – At følge op på aftaler.

Et månedsmøde er inddelt i 4 dele:

 1. Deling - vi deler vores største succeser og udfordringer i forhold til sidst.
 2. Ekspertindlæg - Først kommer jeg eller en anden specialist med et indlæg om månedens emne.
 3. Workshopgrupper - I workshopgrupper arbejder vi på vores eget lederskab.
 4. Beslutning – Afslutningsvis præsenterer vi vores beslutning for at hvordan vi vil vokse med en opgave vi vælger at påtage os i familien.

Tid og sted

I 2020 er der 9 møder i København Ø-Gentofte området på hverdage i tidsrummet 17.00-20.00. 3 af de 9 møder vil være dyberegående workshops a 4 timer.

Første møde er den 24. Marts 2020, kl. 17-21. Adresse: Bloom.Institute, Adolphsvej 59, 2820 Gentofte.

Efterfølgende møder er første mandag i måneden med undtagelse af sommermånederne.

Pris og tilmelding

Intropris på 5000 kr./år. (420 kr/md) Normal Pris 7000 kr/år. Max. 15 pladser. Ansøgning om deltagelse sker til: jeh@SchoolForGreatness.com eller på mobil: 5039 2725.

Du er velkommen til at give mig et kald for en snak om programmet og dine behov.

Jens Erik Hoverby, Familieledelses og trivselscoach

Jeg arbejder med danske og engelske familier, der vil blive gode til at skabe glæde og fællesskab i familien. De synes at udviklingen af deres barns indre styrke, selvværd og selvlederskab er for vigtigt til at overlade til skolen og tilfældigheder. Min vision er at udrydde mindreværdet i danske familier og gøre familielederskab til en almen kompetence.

Tidligere hjalp jeg virksomhedsledere som forandrings-ledelseskonsulent med at forene deres teams til at nå ambitiøse mål gennem bedre kommunikation og ledelse.

I 2003 uddannede jeg mig som hypno-terapeut og NVC kommunikationscoach og specialiserede mig i at løse konflikter i virksomheder og familier. I 2010 udviklede jeg Coaching For Greatness og hjalp ledere med at få deres livsmission og værdier ind i deres daglige lederskab. I 2012 coachede jeg 60 ingeniørstuderende med lavt selvværd og følte mig herefter kaldet til at lære forældre at forbinde til og styrke deres børn.

Jeg er 55 år og bor i København Ø. Far til 2 drenge i skilsmissefamilie. Boede 8 år med min kone og børn på Malta, hvorfra jeg startede Akademiet for Familieledelse. Jeg er dybt taknemmelig for den udvikling og de venskaber især mandegrupper har givet mig.